onsdag 22. oktober 2008

Colts kamp og Homecoming

Må bare starte med å si at Colts kampen var helt sjukt fett! Er nå riktignok ikke noen Colts fan, men bare det å få muligheten til å se en pro kamp var fett. En helt ny stadion, 70 000 folk og et hjemmelag som knuser et bortelag som ifølge media har den beste defencen i ligaen la ikke demper på stemninga. Kampen var i Indianapolis som er ca 3-4 timer fra Kalamazoo.




Sist uke var det Homecoming uke her på skolen. Det er en uke hvor alle eleven kler seg ut hver dag for å vise "school spirit". Det er forkjellige temaer hver dag som f. eks pysjamas dag og pen beklednings dag osv. Ganske kul greie egentlig. På fredagen kledde alle seg i maroon (rødaktig farge) og hvit som er fargene til skolen. Alle 2000 elevene samlet seg i gymsalen på slutten av skoledagen på noe kalt "Pep rally" hvor det er den årlige tautrekkings kampen mellom alle trinnene. I tillegg er det presentering av de nominerte til Homecoming King og Queen pluss presentering av sportslagene på skolen. På kvelden kom mesteparten av skolen for å se football kampen mellom oss og Portage Northern. Tribunene var stappfulle og folk hadde kledd seg ut og farga seg maroon og hvit over hele kroppen. Noe anna en hva jeg er vant med hvertfall. Desverre tapte vi kampen og ødela sjansene våres for sluttpill.



Forrige helg dro jeg, Josh, Joey og Wade til et sted kalt Airways som er en resturant/bowling/gokart/lasertag/radiobil/minigolf sted. Ganske kult sted og billig i tillegg. Kan ikke forestille meg hvor mye det ville kosta i Norge. Vi var der mesteparten av kvelden, før vi bare kjørte rundt i Kalamazoo så jeg kunne lære meg hvor steder var. Man må nyte mesteparten av helgene her, for her er det ikke mye tid til morro i uke dagene. Mye lekser og trening tar det meste. Men det positive er at helgene føles dobbelt så gode.

Vil bare nevne at man fortsatt kan gå med shorts og t-skjorte her, til alle dere i varme Norge. Have fun